Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Biefstuk

© Janneke's Receptenpagina - Vleesrecepten, rundvlees

Ingrediėnten:

4 biefstukken v.d. haas

zout

1 el olie

verse peper

100 gr boter

(melk)

 

Bereiding:

Laat de boter in een koekenpan bruin worden.

Per biefstuk van de haas van 2 ą 2,5 cm dikte: Smeer de biefstuk in met iets olie, bestrooi met zout en peper en bak elke biefstuk aan beide kanten 1,5 minuut.

Bak verder voor:

* Saignant (fr.) of rood: aan beide kanten 1,5 minuut extra bakken.

* Medium of roze : aan beide kanten 3 minuten extra.

* ą Point of bijna gaar: beide kanten 4 minuten extra.

De biefstukken 5 minuten in een stukje folie in een oven van 100°C leggen om de vleessappen goed in te laten trekken. Eventueel aan de bakboter iets melk toevoegen en aanbaksel losroeren.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Rundvlees