Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Vlees

 

Het lekkerste stukje vlees blijft biefstuk van de haas. Zo vaak eet ik niet vlees, dus vaak trakteer ik me maar op een biefstukje. Gehakt staat op de gehaktpagina en kip en struisvogel op de kippagina.

 

 

Rundvlees

Biefstuk bakken

Biefstuk met peultjes

Biefstukspiesjes

Biefstuk tartaar

Biefstuk/zwartebonen

Carpaccio van rosbief

Champignongoulash

China schnitzels

Duitse biefstuk

Entrecote bakken

Gedroogd rundvlees

Gestoofde runderlappen

Goulash

Grieks rundvlees

Hachee

Hamburger (broodje)

Maleise rundersaté

Rosbief bakken

Steak in sesamzaad

Stoofvlees met koek

Tournedos Rossini

 

Varkensvlees

Ham-mousse

Karbonade bakken

Karbonade (marinade)

Meloen/ham cocktail

Varkenshaasjes in spek

Varkenshaassaté

Varkenssaté/uimarinade

Prosciuttospiraaltjes

Zoetzuur varkensvlees

 

Kalf/Lam

Blinde vinken

Cordon blue

Ital. kalfsrolletjes

Lamskoteletten/kokos

Lamsvlees/knoflook

Souvlakia

Wiener schnitzel

Zigeunerschnitzel

 

Diversen

Gourmet/fondue

Hutspot

Kiprecepten

Pannenkoekentaart

Rundvleesbouillon

Sukiyaki

Teppan Yaki

Zuurkoolstamppot