Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Gemarineerde karbonade

(6 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - Vleesgerechten, barbecuerecepten, varkensvlees

Ingrediënten:

1 klein blikje tomatenpuree

water

2 el ketjap

1 tl knoflookpoeder

1 el peterselie

1 el bieslook

1 tl maggi

(allesbinder)

6 (dunne) karbonades

 

Voorbereiding:

Meng de tomatenpuree met 2 tomatenpureeblikjes water en de rest van de marinade ingrediënten in een pan. Breng de marinade aan de kook. De marinade moet ongeveer de dikte van yoghurt hebben, voeg anders wat allesbinder toe. 1 minuutje koken. Laat de marinade afkoelen en smeer de karbonades er mee in. Laat de karbonades minimaal 2 uur marineren. De karbonades kunnen ook gemarineerd worden ingevroren.

Bereiding:

Gril de karbonades (afhankelijk van de dikte) in de oven of op de barbecue aan beide zijden 8-12 minuten of bak ze aan beide kanten 5 minuten in de koekenpan.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Varkensvlees, Invriezen, Barbecue