Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Voorgerechten

 

Om een klein beetje op stoom te komen. Kijk voor de soepen op de soeppagina.

1 Voorgerecht verdeeld over 6 lepels kan geserveerd worden als amuse.

 

 

Koud

Caraïbische grapefruitcocktail

Carpaccio van rosbief

Garnalencocktail

Dadels/Roquefortmousse

Gevulde eieren in het groen

Gevulde haringrolletjes

Gevulde tomaten 1

Gevulde tomaat 2

Gevulde tomaten 3

Ham-mousse

Kipcocktail

Krabsalade

Meloen/ham cocktail

Meloen en kiwi met umer

Papaja met ham en kaas

Paprikarollade

Schelp garnalensalade

Schelp zalmsalade

Zalmcocktail

Zalmrolletjes

 

Warm

Gegratineerde sharons

Gegrilde meloen/ham

Gevulde champignons 1

Gevulde champignons 2

Gevulde visrolletjes

Gorgonzolabuideltjes

Hartige taartjes

Kaassoufflétjes

Kipbuideltjes

Kippasteitjes

Tempura garnalen